Förvirrad tjej
ALLTSÅ blir så störd av mig själv. Är så otroligt förvirrad, spelar ingen roll hur mycket koll jag försöker ha, skriver upp allting, bockar av "att-göra-listan", ändå tar jag fel på tider, datum, glömmer mycket. 

Igårkväll låg jag i soffan och kollade vad jag hade på listan att göra. "Umo måndag" hade jag skrivit. Varför i helvete skulle jag till umo? Varför måndag? Jag hade ingen inbokad tid? Hade varit bra om jag kom på det till nästa måndag, så jag fick lite rätt ändå. 

Men det som störde mig mest nu är att jag trodde att min tatuering skulle göras klart på torsdag men det är tydligen imorgon. Egentligen inget superproblem. Ska byta dag eller försöka gå tidigare men det är själva grejen att jag varit så inställd. Nu panikar jag över att jag ska få känna denna horribla smärta tidigare än vad jag hade räknat med. Fy fan, vill ju bli klar men vill fan inte ligga där och må skit. Bara typ en kanske en och en halv timma kvar men ändå. Smärta.
(null)
Tröstar mig med att jag köpt hem dessa sötnosar. Men hem och hem vet jag inte, tänkte ha de som arbetsskor. De jag har nu är så trasiga, visserligen det skönaste jag haft på mina missformade fula fötter men man kan ju vara lite fin iaf. Tusen spänn ska jag lägga på de också. Emelie du har inga pengar??? Sluta???
(null)
Försökte extrajobba lite igår också. Gick ju sådär. Får byta kunder.