Tre år sen och läskigt filter
Hej på er!
 
Jag är så sjukt speedad idag verkar det som. Jag har fixat och donat hela dagen med allt möjligt, lite seg nu. Inte så mycket kunder men det fina vädret lyfter upp humöret lite. Älskar att vi har det så vitt och med stora fönster samt glasdörrar, man får liksom mycket av dagen fastän jag jobbar inne. 
 
Idag när jag loggade in på Facebook så fick jag upp detta:
 
Höll fan på att garva ihjäl mig. Något jag helt förträngt. Känner inte ens dessa människor en smula och helt plötsligt dök de upp på min Facebook. Det var någon fest hos Fredrik, när alla var sådär extremt apvrak hela dagarna. Minns egentligen inte så mycket av den tiden mer än att det var fest hos Fredrik K O N S T A N T och att vi hade så extremt kul. Har såååå mycket bilder från våren 2014 som jag bara måste kolla på känner jag nu. Inte dela med mig av dock. Troligtvis. Ska aldrig säga aldrig.
 
Annars då. Bion igår var helt okej. Helt ärligt så trodde jag definitivt inte att jag skulle vara så rädd och jag hade nog alldeles för höga förväntingar. Elin och Sofie var dock jättenöjda, så den är absolut sevärd. Men jag kände lite mediokert för den. Vet inte om det beror på att den bara inte föll mig i smaken eller om mitt undermedvetna försöker spela lite cool och säga att jag inte är nöjd istället för att säga att jag var livrädd mestadels. Sov i alla fall hos Sofie. Och idag jobbar man sent. Får se vad jag hittar på för skoj efter jobbet!
 
 
Jag ser sjukt läskig ut i "Snygg-filtret" på snapchat. Jag tycker verkligen det. Nu är det väl en ganska ocharmig vinkel till att börja med men jag vet inte, tycker mina ögon blir demoniga och att min näsa blir tvärsmal. Tackar nej till snygg-filtret.