Min helg

Så okej. Har haft en toppenhelg.


Åkte hem med Anneli i fredags och mös lite med henne och kidsen. Det var så superhärligt väder så vi hängde ute. Sen åkte jag hem, somnade vid fem-sex tiden och vaknade vid åtta. Helt hemskt. 

Lördagen bestod av Spin of hope, superroligt verkligen! Körde två pass på varandra och det var tooooortuuure kan jag lova. Har så ont i rumpan fortfarande skulle nog behöva rullstol. Men det var så värt det. Att cykla för en sån bra sak och samtidigt få göra något med mina kollegor och träningsvänner. Superhärligt! Vann en poncho också, hehe alltid kul. 

Åkte hem till Sofie, sen käkade jag med hennes familj på kvällen. Jättelyxigt verkligen! Robin lyckades övertala mig och det blev utgång med han och hans kollegor. Mötte upp Donny med flera. Bland annat en tjej jag gått i samma klass med hela låg- och mellanstadiet så det var superroligt! Blev alldeles för full och gjorde lite jobbiga grejer. Bland annat fick jag för mig helt plötsligt att jag skulle hem, så jag tackade för mig, gick till tunnelbanan, klockan är alltså typ fyra på morgonen, jag är superfull och ensam. Ringde och ringde till mina vänner och blev så sur att ingen svarade. Tog senare en taxi hem. Är mest glad att jag tog mig hem. Varför skulle jag irra runt sådär i stan helt själv mitt i natten? Blir SÅ arg på mig själv när jag tänker på det.

Ringde på söndag morgon när jag vaknade både Jerry och Toffe (som jag var sur på för att de inte svarade kvällen innan). De ringde mig som tokar när jag väl var hemma och då klickade jag de bara för att jag var så sur. Snackade i alla fall med Toffe och tydligen hade jag pratat med Jerry när jag satt och väntade på tunnelbanan och sagt att jag skulle komma till dem. Sen hade de undrar vart fan jag tog vägen. Jävla skitemelie. Skärpning.

Vet inte varför jag ger ett sånt utlägg om detta haha. Men nu blev det så.

Sov hela söndagen i princip sen åkte Maria och jag upp till moster, käkade tacos och kollade film. Jag lär mig något nytt om min galna släkt varje gång jag pratar med någon i min familj. Mammas sida är så sjuk alltså. Den är verkligen det. Hatälskar det.