Onsdagspigg

Hej och godmorgon. 


Perkele vad trött jag är denna morgon. Mest i ögonen, de vill stängas hela tiden så jag får kämpa med allt jag har för att hålla dem uppe. Inte lätt inte. 

Alltså guys jag kan säga så mycket att mitt liv är helt sinnessjukt händelselöst för tillfället. Jag jobbar, tränar och jag sover. Sen är det faktiskt inget mer än så. Helt hemskt och det krossar mitt hjärta lite att det är så men så är livet antar jag. Har bara aldrig någonsin känt att det är händelselöst så länge förut, haha. 

Vad jag har att se fram emot närmsta tiden; 

- på fredag ska jag få kusinhänga
- på lördag ska jag mysa med tjejerna med trerätters osv
- om jag får ledigt så väntar Belgien i april 
- på fredag är det lön 
- jag har köpt en söt topp som jag hoppas kommer idag 

Kul i jul va! Blev lite gladare efter att ha skrivit det där. Juste! En annan kul grej. Jag var i mall of scandinavia med Robin efter jobbet i söndags, ville bruka mitt presentkort på hunkemöller som jag fick i julis. Det blev en "fin-bh" (det vill säga en som är mer praktisk en snygg, hittar aldrig bra bhs) (inte som är snygga och bekväma alltså) (får alltid ont av att ha snyggbhs för länge) och två par trosor till i någon djupblå/lila färg. Jag tyckte blå. Kassörskan tyckte blå. Kassörskans kollega tyckte lila. Robin tyckte lila. Robin tyckte även att kassörskans kollega var söt, vet inte om det hade någonting med saken att göra. 

Här har ni lite bilder att gotta er i

Ok så jag ser att bilden på mina nya underkläder ser tvärlila ut men lovar det är ljuset de är mer blå! 

#1 - Lillemmish- mode - inspo

Ha en bra dag