Golvad

Ahaja. Så var det visst måndag igen. 


Jag är helt golvad efter helgens bravader. Fredagen slutade med att jag fick bokstavligt talat släpa och bära hem två fullvuxna bebisar hem. Donny till ett ställe och Vendela till henne. Herregud alltså. Springa, hämta, klappa. 

Tacken för det? Jo det ska jag berätta. Donny mådde bra, Vendela mådde bra. Men JAG fick krama toastol hela dagen. Diskuterade det med Elin senare på kvällen också, om varför det alltid är jag som ska pukea. Vi har alltid sagt att det är för att jag inte dricker med måtta men jag tror inte det är det som är grejen faktiskt, för det krävs inte så mycket för att jag ska spy. (Förlåt om jag outar er nu) men mina systrar vet jag är likadana. Var i alla fall. Så vi har väl någon sån där fantastisk spygen. 

Fan vad mycket spya det blev nu. My apologies.

Jag repade mig till kvällen och bar hem till Sofie och käkade middag med henne, Elin och Emilia. Fick i mig ett elller två glas bubbel sen somnade Elin och jag i soffan. Mycket mysig kväll. Degade hela söndagen men på kvällen fick vi ryck och då blev det tapas tillsammans med Jerry. Mycket mycket gott. Mätt och belåten avslutade jag söndagen i sängen och sov som en bebis. Idag ville jag inte gå upp men sånt är livet I guess. Det enda jag saknar med skolan är att skolka, lustigt va?