30årsdag

Det här kommer nog bli ett riktigt kladdigt inlägg, det skrivs inte för er, men för min skull.

Tänk att du skulle fyllt 30 år idag. Det känns så jäkla konstigt. Ska det behöva vara såhär nu? Ska jag varje år den här dagen, varje år i november och troligtvis någon gång extra under året må och känna mig såhär maktlös. Missförstå mig rätt, det går fan inte en dag utan att jag tänker på dig. Jag tänker på dig mest hela tiden tror jag. Och på din mamma och dina bröder. Hela tiden gör jag det. Du får så otroligt mycket uppmärksamhet av mig utan att du vet det. Eller så gör du det, jag tror kanske på det. 

Men det ska alltså vara såhär nu. Jag ska få må såhär dåligt några dagar om året. Jag undrar om det alltid kommer vara så eller om det bara är nu första tiden. För det är ju fan svinjobbigt. Fast å andra sidan så ler jag alltid när jag tänker på dig så lite skit ska man väl få också. Jag menar att det inte bara kan vara "lätt" när jag tänker på dig. Vissa dagar krampar ju magen även fast det inte är i närheten av dessa tider. Och jag får väl lära mig leva med det för i slutändan så vill jag ju faktiskt inte sluta känna.Jag tycker om att tänka på dig, jag tycker om att prata om dig och framför allt så älskar jag när mina kollegor eller dina bröder eller någon som helst i släkten berättar rövarhistorier om dig. Jag skrattar så jag kiknar många gånger för jag ser allting så tydligt framför mig.

Jag har så mycket mer jag vill skriva om dig men jag kan inte skriva allt här. Jag åker upp och snackar med dig lite efter jobbet. Ska lägga en blomma och bara ta det lite lugnt med dig. Jag tar med mig Norman också. Det blir bra.

Fan alltså, tänk hur mycket vi saknar dig här nere. Jag tror du ser och hör allt, jag inbillar mig det i alla fall. Tänk vad älskad du är. Vi tänker på dig hela tiden. Grattis på 30årsdagen gubbe<3