Välkomnar vecka 13
Godmorgon! 

Jag brukar verkligen inte känna av när vi byter till sommar- eller vintertid men herregud vad motigt det var imorse. Fick tvinga upp mig själv, behövde både äta och platta håret ju.. åt gröt till frukost och fy fan vad värdelöst det är. Tycker för det första att det är äckligt, så det bara växer i munnen på mig, för det andra är jag fortfarande svinhungrig. Minns hur jag i thai verkligen saknade min goda havregrynsgröt med massa bär, kokosolja och grejer. Nu spyr jag nästan av tanken. Snacka om märkligt hur det kan vända. 

ANYHOW. I fredags var jag i Uppsala och gick ut och gjorde staden med Andreas och Sofia, SÅ roligt. Vi var på ett ställe som heter shotluckan först och drog i oss lite spännande  grejer. En shot heter picachu och den gjorde typ så hela munnen domnade? Supermärkligt. Sjukt rolig personal, brann på bardisken och grejer, riktigt bra. Sen fortsatte vi på lite andra ställen. Mycket bra kväll. 

Var längesen jag var bakfull märkte jag, sov hela lördagen. Maria kom upp och mös lite (läs = agerade kudde åt mig medan jag sov) men det var kul att få mysa med henne fast än jag knappt var vid liv. Åkte hem vid fyratiden direkt till Emelie, käkade middag med henne, Amanda och Pilla. Blev rätt sent, hamnade i säng vid tolv/halv ett säkert. 

Igår körde jag pump och balance till lunch och sen gjorde jag en miljard matlådor för att avrunda kvällen med dokusåpasöndag hos Robin. 

Den här helgen får MVG i betyg. Ser fram emot den kommande veckan nu också, lite olika grejer inplanerade! 
(null)

(null)

(null)

(null)

Bilderna hamnade lite huller om buller, men;

Första bilden, igår innan min träning
Andra bilden, min goda frulle igår! Inte som mina äckliga gröt idag
Tredje bilden, jag i fredags
Fjärde bilden, mina lunchlådor denna vecka. Lax med feta och pesto alltså DET ÄR SÅ GOTT. Johanna gjorde den till mig för några veckor sen och alltså wooow vad kär jag blev