Ska vi prova eller?
HEJ gänget. Har tydligen haft fem besökare senast dygnet enligt blogg.se-appen. Supermärkligt, är det inte? 

Anyhow. Jag blev påmind om bloggen i helgen och jag har fan inte kunnat släppa det sen dess. Är det inte roligt att blogga? Jag har för mig det. Jag tänker att vi provar, nu när jag ändå fick brinnande fingrar. 

En liten lista på vad som är i mitt hjärnkontor denna onsdag em:

- Jag är i Thailand om två veckor. Alltså orkar inte ens. Min mage svämmar fullständigt över av alla fjärilar
- Jag har inga nyårslöften i år, jag kör som förra året på en bucketlist. Kan dela med mig av den. (Ok hade ett nyårslöfte som jag bröt direkt, samma i år, mer om det sen)
- Imorgon ska jag sätta mig ner med min chef och starta fonder och aktier tydligen. 
- Apropå på chef så har jag insett hur mycket jag behöver dem i mitt liv. Alltså de är som två extrapappor, har liksom förstått att jag inte tar ett enda beslut i livet utan att bolla med dem, haha
- Min brun-utan-sol har fullständigt kukat ur och jag ser ut som en levande bajskorv. Ungefär

Det var det jag hade att komma med nu. Jag sitter på jobbet, ska få gå om bara 1,5 h istället för 2,5h. Riktigt drömmigt. Sofie och jag ska hinna hämta ut våra nya pass (det börjar bli lite brådis för min del som ni kanske förstår). Jag brukar oftast alltid ha is i magen men just nu är det extra stormigt på den fronten. Sen ska jag köra pumpen ikväll. Är tanken, om jag hinner. Har börjat känna mig risig men tänker att jag tränar bort det. Jag har fan överlevt sjukaste magsjuke-epidemin så borde klara av det mesta nu tycker jag. 
(null)

Såhär kattig var jag efter min mil (yes you heard me, er bitch is getting strong) igår. Var helt död efteråt och tänker mig att jag aldrig ska bus-a med zombiehjärna igen. Skyller på att jag ser ut som ett cp pga den.