Mitt 2018
(null)

Såhär ser den ut. Min lilla årslista. Tycker den är så söt, ska försöka bocka av typ allt faktiskt. Allt är ju rimligt menar jag. 

Fallskärm är jag så jävla sugen på att göra alltså, tänker mig att man kanske kan önska sig det i 21-års present. Man vill väl göra det på sommaren 

Min födelsedag faller in på min första semestervecka i år så jag startar verkligen på ett bra sätt, SÅ roligt! Vill åka till USA, eller Amsterdam typ. Helst ett ställe jag inte redan har varit på men var i USA (tänker vegas) senast när jag var 16. Skulle vara kul att prova på när man är lite äldre liksom.

Stockholmsveckan är ju knepigare. Den är bara två veckor efter min fölsis så kan ju bli jobbigt om jag är utomlands den veckan. Prioriterar hellre födelsedag än Stockholmsveckan, var bara där i typ tre dagar förra sommaren och brände typ närmre tio kakor så vet inte om jag vågar släppa lös mig själv igen haha, men om jag känner att jag har råd och att det går bra så åker jag bums! 

Har hittat en kompis till Tough Viking! Två och ett halvt års letande men nu har jag hittat honom. I ett försök att få med min chef Niklas så överhörde mina andra kollegor så vårt senaste tillskott på Fträ, Emil, får bli min partner in crime detta år. Vi (läs: jag) vill köra både lilla i maj och stora i augusti. Stora blir det iaf, vi ska bara kolla först om några andra kollegor är sugna sen bokar vi. Så det blir gjort. Fan vad kul med mål.

Apropå Tough viking så ska vi även i år köra Spin of hope med jobbet. Ville nog mest ha med det på listan för att kunna bocka av ännu en sak, haha. Ser överdrivet mycket fram emot det! Älskade känslan efteråt sååå mycket förra året. Och jag älskar att göra saker med mina kollegor. De överträffar allas. 
(null)
För två och ett halvt år sen efter Tough Viking med Johnny, ser ut som en jävla metmask//i mars 2017 efter två spinningpass på varandra. Helvete vad jag ökat. Ett och ett halvt år mellan dessa bilder (-ish). Har blivit lite mindre sen i mars Thank god


Och angående nyårslöften så hade jag ett förra året. Jag skulle inte sätta en pojke före mig själv. Jag skulle agera mer egoistiskt! Det gick sådär. Fem dagar in och jag slogs så hårt in i ett år helt fullt av olika känslor för en och samma man. Vilket år jag vinkar hejdå till. Vilken man. Ångrar ingenting, ångrar verkligen inte att jag lät mina känslor ta över, att jag inte hade någon kontroll alls. För jag tycker det är så gulligt att tänka tillbaka på, att jag fått känna så mycket. Det sög emellanåt men jag tror ju på att man lär sig så mycket från sånt här. Jag är ju bara tjugo ändå, har nog ganska många hjärtekross kvar. Har armarna vidöppna för det ändå. 

Men jag tänker vara lite coolare i år tror jag. Försöka ha lite mera självrespekt. Jag är ju mitt största fan, den viktigaste personen i mitt liv (är exakt såhär självgod faktiskt). Så ska agera lite mer utifrån det. I hope, det märker vi. Den som lever får se.
(null)