13/1 högt tempo
Godmorgon! 

Gud alltså, vilket tempo jag har jämt. Igår efter jobbet hängde jag med Elin, Sofie, jenpan och Emilia. Snodde lite bikinis från Sofie sen var det tack och adjö på fem veckor, helt sjukt. Åkte hem till Emil en snabbis och kramade lite på grabbarna där också.

Idag, nu realtid, sitter jag på jobbet. Har lyckats flörta till mig att vi ska äta hamburgare till lunch istället för kokt jävla korv. HATAR kokt korv. Så nu är min chef Niklas iväg och köper hamburgare. Världens bästa boss. 

Blir att träna efter jobbet sen hänga hos Pilla ikväll med några bästisar. Har sån grov separationsångest. Skärpning nu fröken, det är bara fem veckor.. 
(null)
Såhär stod jag i veckan hos Pilla. Jag var helt övertygad om att jag stod tio meter från övergångsstället, pilla och hennes bror sa tre. Det slutade med att jag flyttade på skiten.. 
11/1 Körkortsinnehavare
Godmorgon! 

Jag har gått lite m.i.a de senaste dagarna och det är på grund av att jag numer kan titulera mig som körkortsinnehavare! Så roligt. Bockar vi av den på listan. Här nedan är jag med min körlärare Peter som är guld: 
(null)

Så jag har bara pluggat och andats körkort senaste dagarna. Igår efter jobbet fick jag pappas bil (dessa dagar innan thai åtminstone) så körde ner till pumpen, gick helt ok. Stark och så men var inget överdrivet roligt pass. Ikväll blir det nog combat, säger nog för jag är inte sugen alls men vet inte hur mycket fantasi jag har för att snickra ihop ett eget pass som jag förbränner lika mycket på haha.. så blir nog att slåss ikväll. 

Min resfeber har inte lättat utan blir bara värre. Men körkortet kan jag släppa, så det kommer bli skönt att slippa ha ångest över i thai. Jag måste fortfarande packa osv.. mycket att hinna med, jag har helt fullspäckade dagar fram tills det att jag åker. Heja mig. 
Bra gäri 8/1
Vilken fullspäckad jävla helg jag lämnar bakom mig. Upp till Uppsala, hänga med syster, shoppa, fixa fransarna, tåget ner till Sthlm igen (på grund av olycka tog resan tre istället för en timma till Bromma), sen har jag bott hos Pilla resten av helgen. Det har varit SÅ intensivt och idag släppte mycket vikt från axlarna, sån stressrelief. Mer om det senare. 

Idag kom äntligen Emelie hem från sin resa i Skottland så imorgon ska jag äntligen få ro om henne igen hos Pilla. Det blir bra. 

Nu ska jag gå och knoppa, man blir verkligen helt slut av att vara på vift jämt..
(null)