Minusgrader 21/2
Okej så jag börjar nästan vänja mig vid kylan nu, men bara nästan. Har redan börjat leta resor till sommaren.. har lite roliga funderingar. Men det är inte på kartan än, jag är ju faktiskt hur fattig som helst efter thai så måste spara ihop lite först..

I övrigt; mår bra. Trodde att jag skulle åka på jordens förkylning men jag verkar ha klarat mig rätt bra.. peppar peppar. Förstår egentligen inte varför för jag äter skit och tränar inte. Ska ta tag i det.. snart. Känns värdelöst nu när jag ändå inte tränar. Med tanke på min nya tatuering så skulle jag vänta i en och en halv vecka, så nästa onsdag (om en vecka!) hoppas jag på. Sen ska vi ju fortsätta den 14e igen.. så blir det väl i alla fall en vecka vila där också.. kanske kommer igång i slutet av mars då, haha. 

Efter jobbet ska jag direkt göra om mina fransar (alltså att de har hållt SÅ bra i nästan två månader är ett skämt, aldrig varit så nöjd!) och sen ska jag hem, göra matlådor och träffa Kajen. Det blir min onsdag. Saknar gymmet lite. 
(null)