Abstinens och pannknack. 22/2
Hola! 

Fy fan, hela dagen har vi i P2 eliten (japp, försök hitta ett mer gay namn, älskar’t dock) fått videos från resan att titta på. Abstinensen är så brutal. Vill tillbaka till värme och dagsfyllor.
(null)

Det underlättar lite en dag som denna. Mitt huvud håller på att sprängas i en miljon bitar. Vet inte varför men jag ska alltid streta emot värktabletter.. Står ut helt eller tills jag nästan dör, då tar jag en tablett och mår toppen sen. Förstår inte varför jag tror att det är djävulens påfynd? Tänker alltid att jag måste dricka mera vatten bara. Supermärkligt. Nu är jag inne på att gå till boss och fråga efter en. Får se.

I övrigt har denna dag bjudit på;

- heldag i kassan, kollega sjuk så får stå här och ruttna solokvist
- lunchknäcken snodd av kollega. Jag är ju världens hitler när det kommer till mina knäckemackor. Smörar i en kvart ca. Så tar han mina och jag hans. Upptäcktes försent. Urartade i slagsmål. 
- skott i axeln. Av en pingisboll visserligen. Oscar skulle smasha ut Niko och bakom Niko stod.. jag. 

(null)

Har jordklotets bästa kollegor fast de snor mina mackor och försöker ha ihjäl mig. 

Ikväll ska jag träffa Maria. Har saknar henne så jag nästan gått i bitar. Och i helgen ska jag få umgås med bara damerna i min familj. Ser fram emot det.

Nu; bli väck huvudvärken från hell (ska man vika sig för tablett?) och fortsätta vara den bästa kassörskan i världen. Cause I am. Over and out