27/2 Abstinens
Hallå! 

Snart är min jobbdag över, denna dag är redan hundra gånger bättre än igår. Så skönt, hade verkligen en dålig dag igår. Ingenting gick min väg. Allt var tungt på jobbet (bokstavligt talat, så mycket att bära), gymmet var supertråkigt och på det så strulade bilen, jag hade tokabstinens på socker och var SÅ. JÄVLA. RÖKSUGEN. Vem bestämmer sig ens för att sluta äta socker och sluta röka i samma veva. Spyr i min mun. Tänker mig att de närmsta dagarna är värst, sen borde det släppa mer och mer, har ju trappat ner på rökningen rejält sen jag kom hem redan faktiskt. 

Så jag sov typ från klockan 17 igår, tänkte vara uppe lite senare idag faktiskt. Ska till Johanna ikväll och mysa med henne. Så kul att vi bor fem minuter ifrån varandra, riktigt lyxigt. 

(null)
Throwback<3
24-25/2
Godmorgon! 

Helgen har gått i ett, i fredags var jag hemma hos Emelie, lördagen gick åt jobb och sen show med Danny Saucedo, söndagen blev jobb och sen pizza med Sofie.

Saucedo showen var stört bra. Jag gillar egentligen inte Danny, tycker inte hans musik är asbra och har fått för mig att han är är lite töntig typ, MEN vilken jävla show han bjöd på. Supercool koreografi, roligt snack och riktigt bra effekter! Är verkligen överraskad och superimponerad. Det var en julklapp från mamma och pappa till Sofia, Maria, mamma och jag. Så vi åt en god middag på hamburger börs och fick sen en riktigt bra show. Förstår att han blivit så rosad i alla recensioner. 

Jag har ju faktiskt en låt jag älskar med honom, och det är när han gör "För kärlekens skull". Kan till och med sträcka mig till att den är bättre än originalet (Förlåt Tedisen<3)

(null)

(null)

Annars har måndagen sett ut såhär:
(null)

(null)

(null)

Nu gör vi den här måndagen! 
Fredag 23/2
Har verkligen skrivkramp idag, försöker hitta något roligt sätt att skriva på men det tar emot hur jag än vrider och vänder på det, så jag bjuder på denna bild. 

(null)

Klickade mig runt på nätets alla hörn imorse när jag sprang på kamelens wikipediasida (:-)). Camelus dromedarius. HONESTLY. Det är så roligt. Kände efter det att den här dagen inte kan bli dålig. 

Mina planer efter jobbet är att åka till Anneli som är sjukskriven en snabbis och sen hänga med dessa broes:
(null)

 Ink. barn och hubbies. 

Blir en bra fredag. Räknade ut igår att jag är ledig en dag av de 21 dagarna från måndags och framåt. Jävla rivstart. Nästan kul att vara hemma!