Har ni saknat mig?

Men alltså TJA.

Hur mycket har ni inte saknat mig då sen april? Ni tittar ju faktiskt fortfarande in här, vilket är heeelt sjukt. Älskar det! Jag har i flera dagar nu gått och varit sugen på att skriva men tänker att det kommer släppa lika snabbt som jag börjar så har pressat bort de tankarna så mycket som det går. Smsade dock Elin tidigare idag och berättade att jag var sugen, hon gav mig tummen upp och jag kände att äsch, vad är det värsta som kan hända? Jag får väl sluta om det blir så. Men det är så förbannat tråkigt att ha en halvdann blogg ju. Vill ju skriva för att det är kul, för att lätta på mitt hjärta och för att mina vänner ska ha koll på mig. Och ni andra som bara vill veta vad jag gör. Är ju en sån offantligt intressant person, I'm well aware!

Men okej, vi kör, tänker inte finslira någonting eller censurera för den delen. Det har hänt så mycket under dessa fem månader att jag omöjligt kan recapa. Kanske drar några highlits från månaderna. Bra eller anus? Jag tror bra. Fan vad kul att börja spara minnen igen. Älskar ju att läsa igenom denna och min gamla blogg titt som tätt. 

 

Är ni redo för mig igen?

 
#1 - Lars Gustafsson

Jaja Men jag är redo. Jag började blogga i juli i år. Använder bloggen som att dela på funderingar jag har och skriva av mig. Jag är mycket professionell.Hoppas att det är OK att följa dig