Att döda en tå

Sparkade nyss sönder min tå. Gör det banne mig dagligen. Veckovis åtminstone. Har så ont i höger stortå jämt och jag ska då A L L T I D banka den i varenda tröskel eller möbel som existerar. Så jag skrek, rätt ut med all ren tvätt i famnen, tappade det nästan. Kastade det åtminstone över hela golvet med flit när jag klev in på mitt rum. Detta efter att jag skrikit håll käften till mamma som sa "åh nej vad jobbigt". Bad om ursäkt senare såklart, är inte hemsk bara mycket temperament ibland. Förbannade stortå ska amputera den.


Imorgon tänkte jag springa mina 5km på gymmet efter jobbet. Har lite ont i höger knä (vet att ni undrar men detta är inte en biverkning av mitt ständigt sparkande i socklar), känns svullet och spänt när jag går i trappor. Är det inte cool imorgon eftermiddag blir det tits och triccar istället. Har dock kärat ner mig i att springa lite så hoppas verkligen på det. Satsar på en 5km i veckan, det är bra för en som mig. Springer nästan alltid i tio minuter som uppvärmning varje dag också. Tänka sig att jag skulle få en dille på att löpa, som håller i sig också. Det var mig det sjukaste. 


Status tisdag 19.52 då:


Dunkande stortå, mätt mage efter mamas amazing pannbiffar. Ska koka mig en kopp te, lägga in all ren tvätt från golvet till garderoben, tvätta ansiktet, smörja fötterna, borsta gaddarna och placka mig. Men ni vet. 

Och juste, allt detta i sällskap av Narcos i bakgrunden. Störande moment dryga halvlek genom första avsnittet; Penas berättarröst är inte alla lika bra som min Murphy. Ni som vet ni vet.