Om att inse tråkig fakta

.. denna trötta måndag. Ja men okej vi kör;


1, min bästa vän flög idag till Dublin och tänker vara där i ca tre månader. Aa nää det är inte alls roligt och jag har en klump i magen över detta. Men vet ni? Vi försöker tänka positivt. Jag vill nästan inbilla mig att det här är bra för vårt förhållande, att få vara ifrån varandra lite. Japp, hon är min flickvän och så är det. Vi spicear upp förhållandet lite såhär också. En prövning som jag tror kommer vara sjukt bra för oss faktiskt. Fan vad töntig jag låter nu men har varit ett känslosvall idag tack vare detta.

2, jag måste köpa nya jobbskor. Dessa har hängt med sen min sjuttonårsdag och är de enda jag kan ha utan att få ont i fötterna så jag prisar och värdesätter de högt. MEN de är så slitna nu. Nästan pinsamt att jag fortfarande har på mig dem.

3, det blir inget mer vanlig bh. I alla fall inte att jobba med, jag får så ont. Under titsen, på axlarna, you name it. Blir sport-bh eller som jag kör för tillfället, helt utan. Orkade inte längre så fick slita av mig skiten. Jävla problem alltså, tycker jag köper svindyra och bra behås men kan ändå inte ha de vidare länge..


Lately from my phone

Godmorgon! Har lite smått och gott att erbjuda frångalleriet i mobilen från veckan som varit, enjoy! 


Fredag och jag är överlycklig! Inatt fick jag sova sött bredvid min Norman, sover aldrig så bra som med henne tror jag. Idag efter jobbet ska jag få hänga med Emelie och Pilla, kanske Amanda minns inte. Jag är rikstaggad. Har saknat dem sååå mycket helt sjukt. 


Kajen och jag har bokat vår Londonresa nu också. Taggad till tårna.

Fyra hjärtekrossare

 

 

Alltså dessa låtar är mina nya favvisar. Älskar ihjäl mig.

 
Något annat charmigt är bilden på denna lista, Norman fick nys om att man kunde byta bild så då googlade hon fram denna. Helt oklar men jag älskar den. Vad har hon sökt på? Boom? Varför?