Crazy turnout
Och så var det tisdag!
 
Min måndag tog en tvärvändning och blev inte alls som jag önskat. Min kollega var sjuk (han som jag delar dagarna 50/50 med) vilket innebar att de inte hade någon mellan halv tre och kvart över sex. Jaja, vad gör väl ett tolvtimmars pass en måndag, haha. Var helt golvad efter det, så det fick bli att åka hem och sova.
 
Meeen idag är en ny dag. Jag står som reserv på sprintpass och hoppas vid alla gudar att jag kommer med, räknar benhårt med det om inte annat.
 
Sen får vi se om jag sover med Jossan inatt eller om jag gör det imorgon, måste tvätta mina svarta jeans också. Måstemåstemåste.
Något djävulskt omotiverad till att jobba idag dock. Men, någon måste ju försörja familjen (det vill säga jag själv, jag är alltså min familj)
Fyra dagar till take-off
Godmorgon!
 
Måndagskänslan är.., seg. Jag är trött, har lite smått ont i huvudet men sitter ändå redan på jobbet. Sov hos Kajen inatt, alltid lika risky att göra det när jag känner mig lite smått krasslig, jag har en tendens att bryta ut fullständigt när jag sover där nämligen. Blir i nio fall av tio rikssjuk av att sova där, haha. Verkar som att jag klarat mig någorlunda hitills i alla fall. 
 
Dagens planer är simpla; jag är på jobbet till 14.30, därefter gymmar jag om jag mår bättre, vilket jag räknar benhårt med. Men det märker vi. Ikväll blir det att börja tvätta, blir nog att börja packa redan imorgon.. Ska försöka lösa skjuts till Arlanda också, any voulenteers?
 
 
1. Fira Håkan 50 år (30/9)
2 & 3. Räkbåt med min Emelie bland annat (29/9)
4. Gymselfie, förstås. Du har ju inte tränat om du inte dokumenterat det, ellerhur?