suris
Hej polarna Per
 
Usch jag blir så förbannad på den där jäkla blogg.se appen. Igår försökte jag skriva ett inlägg när jag satt på bussen hem från gym och nagelfix men det ville sig inte, och sen dess har jag varit sur och demonstrationsbloggstrejkat.
 
Men nu sitter jag vid datan på jobbet igen.
 
Nåja. Igår var min lediga dag efter en väldigt snabb och lätt jobbhelg. Ställde klockan på 8,30 så jag skulle få sova ut ordentligt men ändå hinna i tid till Katta för att få naglarna renoverade vid tio. Jag vaknade alltså fem över sex, klarvaken. Så jag bestämde mig för att det var lika bra att starta dagen. Åkte och tränade typ direkt. Blev 30 minuter på crosstrainern sen biceps och axlar. Känns rejält i mina biccar idag i alla fall och det är kul. Fick nya klor, det jag fullständigt älskar med Katta är att det tar exakt en timma sen är naglarna klara. Jag tycker knappt om att fixa dem så tycker det är sååå skönt att det går så snabbt.
 
Åkte hem, hällde i mig lunch och tvättade lite. Sen sov jag i vad som känns som hundra timmar.
 
Idag var det lite jobbigare att ta sig upp, men så fort man faktiskt kommit upp ur sängen så är det verkligen mysigt att vara uppe tidigt. Jag äter min lilla gröt, tar min lilla shot och dricker min lilla celsius. Sen att jag funderade på om jag på riktigt skulle ta mitt liv när jag satte foten utandör dörren är en annan femma. DET SNÖADE HUR JÄVLA MYCKET SOM HELST. OCH BLÅSTE. Men jag överlevde faktiskt. Tränade ben. Var så stressad, tänkte att jag inte skulle hinna med de övningarna jag hade uppskrivna på den lilla enstaka timman jag har när jag tränar på morgonen. Men det var inga roplems alls, var klar på 45 så kunde trampa lite efter till och med.
 
Nu sitter jag på jobbet. Är rastlös och kommer troligtvis vara det när jag slutar om en timma också. Vill terra någonmen vet inte vem.
 
 
en blandad kompott