Paus i bygget

Hej på er! 

 
Igår var en sån händelserik och hektisk dag att jag aldrig fick tid att sätta mig ner helt enkelt. Morgonen bestod av springande på löpbandet och magträning. Jobbdagen var fullspäckad och direkt efter så käkade jag middag och umgicks med Karin för att sen sova hos Sofie. Så det fanns inte riktigt på världskartan att hålla på med mobilen, haha.
 
Idag är jag sååå tröööött. Jobbar denna helg och har precis fått agera handledare åt en kille som ska börja i kassan och jobba helger samt på sommaren. Jag har alltid känt att jag inte har en aning om vad jag gör när jag sitter i kassan men man märker hur mycket man kan när man ska lära ut. Jag är fan bra. Eloge till mig. 
 
Har fruktansvärd huvudvärk idag och snorar som en idiot. Är helt hundra på att det är pollen nu vilket suger anus. Känner mig sjuk fast än jag vet att jag inte är det. Ska man träna när man beter sig sjuk fast egentligen inte är det? Förstår ni vad jag menar. Det är ju ingen infektion som härjar utan bara min kropp som är känslig.