Hej vad det går

Med näst intill sprängande huvudvärk sitter jag på jobbet nu. Har haft ont i huvudet sen igår eftermiddag men det är lugnt ändå. Palla stressa upp sig för det. 


Hela helgen har jag varit i rörelse. Så skönt. Har varvat träning med att hänga med Karin, Norman och mamma. Ganska tråkig helg egentligen men ibland behöver man inte ha en miljon saker inplanerade.

Imorse tränade jag ben innan jobbet och de skakar fortfarande, det känns bra. Riktigt bra. Jag är bra. Tanken är väl att jag efter jobbet bara ska hem till mitt nya hem då. Det känns som att jag behöver boa in mig och hamna till rätta. Fan vad konstigt mitt liv är. Jag undrar så mycket hur det ser ut om ett halvår från nu. Vart bor jag då? Har jag en pojkvän? Kommer jag fortfarande vara glad? Jag tror bara det blir bättre nu. Jag känner mig lugnare i hjärtat nu. Liksom, ta det lugnt Emelie, det blir inte bättre om man inte tar tag i saker och ting. Jag har en del jag måste ta tag i. Som jag tidigare sagt, 2017 ska det handla om mig. Migmigmig. 

Alltid samma grej när man delar Spotify