Min helg

Så okej. Har haft en toppenhelg.


Åkte hem med Anneli i fredags och mös lite med henne och kidsen. Det var så superhärligt väder så vi hängde ute. Sen åkte jag hem, somnade vid fem-sex tiden och vaknade vid åtta. Helt hemskt. 

Lördagen bestod av Spin of hope, superroligt verkligen! Körde två pass på varandra och det var tooooortuuure kan jag lova. Har så ont i rumpan fortfarande skulle nog behöva rullstol. Men det var så värt det. Att cykla för en sån bra sak och samtidigt få göra något med mina kollegor och träningsvänner. Superhärligt! Vann en poncho också, hehe alltid kul. 

Åkte hem till Sofie, sen käkade jag med hennes familj på kvällen. Jättelyxigt verkligen! Robin lyckades övertala mig och det blev utgång med han och hans kollegor. Mötte upp Donny med flera. Bland annat en tjej jag gått i samma klass med hela låg- och mellanstadiet så det var superroligt! Blev alldeles för full och gjorde lite jobbiga grejer. Bland annat fick jag för mig helt plötsligt att jag skulle hem, så jag tackade för mig, gick till tunnelbanan, klockan är alltså typ fyra på morgonen, jag är superfull och ensam. Ringde och ringde till mina vänner och blev så sur att ingen svarade. Tog senare en taxi hem. Är mest glad att jag tog mig hem. Varför skulle jag irra runt sådär i stan helt själv mitt i natten? Blir SÅ arg på mig själv när jag tänker på det.

Ringde på söndag morgon när jag vaknade både Jerry och Toffe (som jag var sur på för att de inte svarade kvällen innan). De ringde mig som tokar när jag väl var hemma och då klickade jag de bara för att jag var så sur. Snackade i alla fall med Toffe och tydligen hade jag pratat med Jerry när jag satt och väntade på tunnelbanan och sagt att jag skulle komma till dem. Sen hade de undrar vart fan jag tog vägen. Jävla skitemelie. Skärpning.

Vet inte varför jag ger ett sånt utlägg om detta haha. Men nu blev det så.

Sov hela söndagen i princip sen åkte Maria och jag upp till moster, käkade tacos och kollade film. Jag lär mig något nytt om min galna släkt varje gång jag pratar med någon i min familj. Mammas sida är så sjuk alltså. Den är verkligen det. Hatälskar det.

Nu gör vi det vi ju gör bäst

Jag och alla mina personligheter alltså. 


Jag är heeeelt mör i kroppen idag. Går som att jag har en påle upp i röven. Ungefär. Tränade triccar och dansade igår, det var helt perfekt. Fan vad roligt det är att dansa hörni. Nu sitter jag vid busshållplatsen och ska träna rygg tror jag. Hur sjukt är det inte då att jag var klar typ 20 minuter tidigare än vad jag brukar idag då? Jag brukar få halvspringa ner till bussen men idag satt jag bara och rullade tummar sen kände jag att det var lika bra att gå. Passa på att njuta över att det är LJUST halv sex på morgonen!!!!!! Så länge som jag typ left i mörker man blir ju för överlycklig! 

Annars väntar en vanlig jobbdag för min del. Det är torsdag så absolut ingenting speciellt på schemat men det går nog att ändra på! 

En annan dag

Jag skulle väl bara våga

Så Sofie smsade och nu ska vi sticka och.. (blunda nu mamma, Maria, Sofia och Norman) SOLA!!!! Dödssynden i deras ögon. Har fått så mycket skäll för det haha. Tar kanske i lite från tårna nu men de gillar det icke i alla fall. Jag brukar köra lite bus på helgerna ibland när jag orkar men jag kände nu att varför inte. Kanske skönt att slippa gå runt som ett spöke.


Frågade Sofie om hon trodde att solskyddsfaktor 30 skulle räcka. Hon trodde jag var seriös. Så söt.