Inte redo att lämna helgen

Jag är hög som ett hus på adrenalin och kärlek efter denna helg. Jag har verkligen haft den mest idella helgen. 


Ska vi ta oss igenom den? 

Fredag- hängde ni med en stund, typ träningen på morgonen och soffhänget med marri. Jag gick till Elin sen i alla fall. Hade på mig min Rebecka Stella body och ett par kostymbyxor som var Elins. Kände mig faktiskt skitsnygg! Vi drog på 30-års fest där jag söp tills jag bokstavligt talat stöp. Men helvete vilken kväll. 

Vaknade upp hos Elin. Har bott där i helgen. Vi hade en ultimat dag, hon, Patte och jag. Inte ett dugg bakfulla faktiskt. Dåliga chick flicks och mys med mina bästisar bara. Sen laddade vi om. Vi skulle fira Karin så vi handlade mat, lagade tacos, gjorde egna drinkar, gjorde oss lite söta. Karin fick i present att köra Ferrari och alltså hon blev helt överlycklig! Så lyckad present. 

Johanna hade inget för sig heller så hon tittade in strax innan tolv. Så snackade vi skit, spelade spel och drack alldeles för mycket drinkar och bubbel tills jag somnade sött igen. 

Söndagen var också bara soffmys och sen middag ute med tjejerna. Elin och jag fick sån sjuk separationsångest när jag skulle dra så jag sov hos henne inatt igen. Vi är verkligen nykära i vår kompisrelation haha. 

Middagen på Yuc var supermysig men jag glömmer fort varför vi var där. Pillan sticker till Australien på onsdag så det här var en liten avskedsgrej. Så obegripligt haha, men hon kommer klara det galant och jag kommer vara superavis!