Alla dessa utskällningar
HEJ
 
Jag har haft/har en grym helg. Jag må jobba men fy satan vad skönt det är. Bestämde mig för att ha en helg utan ens en liten droppe alkohol och det har jag haft. Tränat både igår och imorse. Kände mig sådär töntsjuk onsdag-fredag nu i veckan. Ni vet när man är för sjuk för att tränas men för frisk för att vara hemma. Andra omgången nu som jag blir sådär tönt-sjuk. Det bryter liksom aldrig ut och det stör mig! Orkar inte gå runt och vara halvkrasslig, hit me hard och gör mig sängliggandes i en vecka så jag slipper det sen, haha. Nej men jag känner mig riktigt pigg nu i alla fall, hoppas det håller i sig.
 
Imorgon är min lediga måndag. Jag ska fixa mina naglar och det är i princip det jag har på agendan förutom att träna. Älskar min lediga måndag så mycket! Det är sån stor skillnad att vara ledig en veckodag och på en helg.
 
Såhär ser mitt jobb ut denna helg. Jag klipper etiketter, gör nya skyltar, samt sneglar på lite entourage förstås. Kan inte låta bli. Är som ni förstår rätt lugnt här på brägårn under helgerna.