Lolz


Tankebanor för våren

Godmorgon!

Det märks på mig att jag fått sova alldeles för länge inatt haha. Jag fungerar nästan bättre om jag går och lägger mig lite senare? Att somna tjugo i nio på kvällen är väl lite väl att ta i kanske. Men, är man trött så är man!

Jag funderar lite på vad jag ska göra i vår, jag har tusen saker som jag vill göra men vet inte hur realistisk jag borde vara. Tjejerna vill på konsert i Belgien, Jerry och co vill till alperna, jag själv skulle väl helst av allt vilja åka till Paris eller Barcelona, men jag vill samtidigt iväg till Gotland i sommar, och så borde jag ju verkligen spara pengar det här året.

Så vad gör jag med alla mina tankar och funderingar?

Jo. Jag kollar på vårväskor. Så himla relevant tycker jag. Not. Haha. Men jag vill ha en ny och fräsch väska. Det här med att spara pengar och resa.......

 
Dags att kasta in den berömda handduken

Jag är sååå klar med idag. 


Började min timme på gymmet med att springa, sen körde jag en smula ben. Det var kul! Och jobbigt. Känner redan av träningsvärken så morgondagen ska bli spännande. I hope, blir besviken annars. 

Gjorde matlådor när jag kom hem och har legat halvt däckad sen dess. Nä men jag har fixat med tvätt och lite sånt. Lagt en storbeställning från gymgrossisten. Ska bli kul att visa er allt sen. Det är tokrea plus att jag använder mig av bonusway (sponsra mig), så jag passade på! 

Natten till idag sov jag som sagt fem timmar så jag har lite att ta igen. Godnatt på er!