This is fun

Tipsar lite om denna podd som jag lyssnade på på crosstrainern idag, tänkt att jag ska lyssna länge nu och idag passade jag på. Tänk att jag är exakt hälften så gammal som dessa kvinnor, är liksom i helt skilda stadier i livet, de är helt höggravida och ändå tycker jag att det är helt fantastiskt att lyssna på det och även fast jag inte kan relatera till så mycket så älskar jag det. Tips! 


Jag hann med rätt mycket hemma idag under typ fyrtio minuter. Startade en tvätt, stekte min köttfärs, åt avokado på knäcke och förberedde mig lite psykiskt på vad som komma skall. Av en slump kom marri hem en snabbis så vi sällskapade till gymmet vilket resulterade i att jag var en timma tidig. Ställde mig på crossfittan i typ 45 minuter och sen var det pumpdags. Min kropp är helt tömd nu. 


Hemma nu har jag hängt upp min tvätt, fortsatt med mina matlådor och nu ligger jag i sängen. Imorgon ska jag köra sprint för Micke tillsammans med min big baws. Kommer bli så jävla fett. Är rädd att jag kommer bli helt golvad av min chef dock. Förbereder mig mentalt, vill ju bara vara liiite bättre så jag kan retas lite. Bara lite. 

För er som inte kan les mills språk; sprint = 30 minuters helvete på cykel. 

Såhär säger les mills på deras hemsida: