När tänker det bli ljust igen?

Usch jag börjar få panik på detta mörker. Tänker på när jag bodde i karlskär och det var tammefan ljust typ varje morgon jag klev upp. Inte sista veckorna kanske men jag minns hur härligt det var med sol och fågelkvitter klockan fem på morgonen. Saknar det. 


Godmorgon förresten. Idag känner jag mig inte så bra, jag är lite nedstämd. Tänker för mycket tror jag. Just idag skulle jag vilja spola tillbaka klockan kanske två år. Vid den här tiden för två år sen så var allt så piano. Hatar att ha dessa weakmoments. Vill gärna intala mig själv att jag är en strong independent woman men det är man ca 23/24h på dygnet. Den där sista vill man ju bara vara lilla skeden egentligen. 

Mycket svammel från min sida. Ska försöka att inte somna i kassan nu, kommer behöver anstränga mig till max. 

Från en väldigtväldigtväldigt fin helg

This is fun

Tipsar lite om denna podd som jag lyssnade på på crosstrainern idag, tänkt att jag ska lyssna länge nu och idag passade jag på. Tänk att jag är exakt hälften så gammal som dessa kvinnor, är liksom i helt skilda stadier i livet, de är helt höggravida och ändå tycker jag att det är helt fantastiskt att lyssna på det och även fast jag inte kan relatera till så mycket så älskar jag det. Tips! 


Jag hann med rätt mycket hemma idag under typ fyrtio minuter. Startade en tvätt, stekte min köttfärs, åt avokado på knäcke och förberedde mig lite psykiskt på vad som komma skall. Av en slump kom marri hem en snabbis så vi sällskapade till gymmet vilket resulterade i att jag var en timma tidig. Ställde mig på crossfittan i typ 45 minuter och sen var det pumpdags. Min kropp är helt tömd nu. 


Hemma nu har jag hängt upp min tvätt, fortsatt med mina matlådor och nu ligger jag i sängen. Imorgon ska jag köra sprint för Micke tillsammans med min big baws. Kommer bli så jävla fett. Är rädd att jag kommer bli helt golvad av min chef dock. Förbereder mig mentalt, vill ju bara vara liiite bättre så jag kan retas lite. Bara lite. 

För er som inte kan les mills språk; sprint = 30 minuters helvete på cykel. 

Såhär säger les mills på deras hemsida:

Mina viktigaste lifehacks

Min första kärlek, sminkborttagningsservetter. Inga servetter som jag provat (och det är en himla massa) är så bra som dessa från Lidl. Så märkligt men jag älskar de så mycket. Alla andra blir typ torra så fort du drar ut en ur förpackningen. Lidls är så mjuka och luktar gott, fullkomligt älskar. Jag går aldrig utanför dörren utan det. Alltid i krogenväskan, alltid när jag ska vara borta sent eller sova borta. Så. Himla. Smart. (För en som i princip alltid har smink) (tyvärr) Nummer två! Mitt vaselin. Alltså mina läppar denna vinter har varit ett rent jävla helvete. Spricker spricker och spricker. Ibland gör det så ont när jag äter för att jag öppnar munnen för mycket, så spricker det helt i sidorna så man har lust att gråta. Vaselin har fan räddat mitt liv. Smörjer ca 800 gånger om dagen, finns alltid i väskan. Så skonsam och snäll mot mina stackars läppar.