Välfylld dag idag

Alright gänget. Matlådorna för veckan är gjorda och jag är färdigtränad. Min kropp är verkligen inte helt 100, men vi får bli bättre.

Jag sitter i talande stund på bussen hem, ska bara hem och byta lite kläder osv sen drar jag till min nageltjej. Vill nog alltid vara ledig!

Vad jag tänker mig idag
 
Lediga måndag
Nu är min måndag här! En  måndag i månaden får ju faktiskt lilla jag vara ledig, för då har man arbetat helg. Jag orkar nog inte ens skriva om vad jag gjort på senare tid, det är för mycket haha. Just nu är det väldigt stökigt. Men jag hoppas kunna ändra på det helt och hållet. Jag har varit rökfri i ett dygn. Spännande och kul. Får bara isolera mig från att träffa folk så borde det gå galant. 
 
Tycker dock att jag inte fått så mycket god karma av det än. Vaknar nämligen upp med lite ont i halsen, näsan tokfull av snor. Men jag vill inte låta de förstöra!
 
Dagens agenda;
 
Vänta in att tvätten blir klar, hänga den
 
Komma ut på en promenad
 
Göra matlådor
 
Träffa Clara på gymmet, någoning borde jag ju kunna hitta på där, förhoppningsis mår jag bättre i hals osv då också.
 
Jag ska ta formbilder
 
Jag ska fixa mia naglar i eftermiddag
 
Eventuellt käkar jag middag hos Jerry ikväll. Jag vill men samtidigt inte. Jag har inte träffat honom på över en månad och det ät jättejobbigt, men jag vet inte hur det blir att träffa alla igen efter en lång paus. 
 
Det är mina planer idag. Olivia har hetsat att jag ska börja blogga igen, hon tror att det är bra för min del. Det tror jag med. Kul också ju!
 
 
Såhär såg jag ut i helgen. Jag hade på mig min nya body från Rebecca Stela. Älskar den och jag kände mig supersnygg i den.