Things are looking up

Godmorgon lilla bloggen.

 

Hoppas ni mår fint idag, det gör jag. Jag är bara lite seg. I övrigt är jag in en väldigt skön rytm i livet, jag märker på mig själv hur jag går runt och ler, att jag är positiv inför framtiden och lite så. Jag trivs så bra på mitt jobb, som dessutom numer är tokpyntat. Vilken julstämning! Och snart är det julbord också, med hela ligan. Det kommer bli stökigt, är orimligt taggad.

 

Idag är det löningshelg, jag jobbar båda dagarna och är ledig måndag. Skönt ändå.

Gårdagen bestod av träning, stägning på jobbet, middag med pappa och sen in till fridhemsplan för en öl. Bra fredag. 

 

 
Är ni less på mina selfies ännu?

Det här är ju värsta selfiebloggen. Sorry not sorry. Ska försöka bli bättre på att ta bilder på lite annat än.. mig. 

Godmorgon!

Jag är på strålande humör idag, är verligen övertaggad på vad den här dagen har att ge mig. Jag har inte så mycket att göra under jobbdagen när jag sitter i kassan, vilket i sin tur kan leda till att jag får lite privata grejer gjorda = bäst. Jag tänkte bland annat förbereda inför morgondagens festligheter (jenpan ska firas), planera lote julklappar samt boka in lite grejer som måste göras. Sjukt bra! 

 

I eftermiddag ska jag träna med Martin sen tänker jag nog tvinga Elin att umgås med mig.

 

Fick ju efter gårdagens benpass och skräckfilm (för mig själv..) träffa Sofie och hänga lite med henne. Så mysigt!

 
Lördagens roligheter

Den här jävla memories funktionen på snapchat är ju lite läskig.. Jag tänkte att det var tråkigt att jag tagit så få bilder från kvällen men eh.., jag hade både filmer och bilder. Fy fan.

 

Var på middag hos Jerrys föräldrar med Jerry, hans föräldrar (allt det här kommer som en chock, ellerhur?), hans syster, Miccan, Adde, Michelle och Rikard. Vi blev serverade sååå god mat och alldeles för mycket öl, vin, wisky.., ja, ni hör ju. Toktankade bestämde Jerry, Rikard och jag oss för att det var krogendags, patte och Niklas kom och hämtade oss och in mot stan for vi. Den där bilresan alltså. Har filmer och skit som jag stått och skrattat åt i en kvart nu i kassan, haha. Hann stå i kön utanför garbo i typ en minut innan Rikard får nog och vill åka hem, det fanns ingenting jag ville mer då så jag var toknöjd om att inte vara ensam. Let´s face it, det fanns inte en chans att Rigge och jag skulle komma in någonstans ändå. Så vi handlade mat, käkade hos Jerry och sen somnade vi sött i varsin soffa. Drömkväll men helvete vad bakfull jag var igår. Låg som en klubbad säl i soffan och på golvet exakt hela dagen.