Sista dagen som elev
Goooodmorgon. 

Jag är så bajsnervös idag. Ska bara hålla ett tal och sen ska vi rita vårt lakan till flaket. Nervös nu. Jävligt nervös nu! 

Brun är jag iaf! 
Mycket på hjärnan
Jag vet inte hörni.. Känner mig lite allmänt Depp. Vilket suger! Jag borde vara pigg och glad ju. 

Men jag är så känslig nu alltså, går ju sönder bara någon tar på mig. Allt jag vill är att umgås med min pojkvän i princip, känns som vi aldrig ses utan alla miljoner människor som jämt här. Vill ha honom för mig själv en stund ju... Menmen.

Dessutom mår jag dåligt över det här med studenten. Inte som ni tror. Utan jag mår dåligt för min kusin skulle också varit klar med sin utbildning nu. Alltså det känns bara så jävla orättvist och det gör mig arg och ledsen. Kan liksom inte sluta tänka på det.. Antar att jag bara är Robindeppig över huvudtaget. Gråter en hel del. Vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. Lite upp och ner..

Nu ska jag tvätta bort min spraytan. Sen sova. Är dödstrött och grinig.

Två gulliga på en gullig.. Och jag! 
Blackebergs skiva 24/5Min tisdag var faktiskt riktigt trevlig. Hade någon enstaka lektion i skolan så jag brände hem direkt och sov. Har inte tränat på jättelänge nu och är därför trött hela tiden. Robin kom sen och jag umgicks hela dagen med honom och Martin. Senare på kvällen drog vi till Pillan för att föra med henne, Bella, Fredrik och Linus innan vi rörde oss mot blackebergs skiva! Temat var barndomsdrömmar och jag som var så upp i öronen förälskad i herkules när jag var liten klädde alltså ut mig till en Sherkules. Kvällen slutade sådär för mig dock då jag fick jordens ångest någon gång under natten. Patte kom och hämtade mig efter att jag vandrat runt i stan i någon timma. Hjälpe mig. Aldrig varit så lycklig över att se patte någon gång tidigare haha, jordens bästa människa. 

(Efter 3h sömn åkte jag på onsdagen in till skolan och gjorde mitt avgörande betyg i kommunikation. Fick D. Är nöjd. Bra för att ha gjort en hel kurs på bara en månad)