Lördagsdags
Med risk för att låta helt tappad och ouppskattande (?) måste jag bara säga att helger är ganska tråkiga. De flesta av mina lediga lördagar är rätt tråkiga på dagarna.. Just nu exempelvis, sov ut fast jag egentligen inte behövde, åt en tråkig frukost (banan slut..) och nu sitter jag och dricker lite te. Thomas bygger där ute. Jag känner mig dessutom krasslig, halsen värker och huvudet dunkar. Ska dricka upp mitt te med ingefära osv och ta en alvedon tror jag. Sen vill jag umgås med Jerry. 
The other day
Svårt att hålla koncentrationen uppe
Hej på er 

Jag håller på med tusentals saker just nu! 

Skriver en sociologiuppgift (alltså damn Daniel vad grym jag börjar bli, vad har fått det att brinna i rumpan på mig?), tittar på massvis med youtubevidoes och mitt upp i allt kom jag på att jag ville uppdatera er också! 

Min dag har varit fantastiskt bra faktiskt. Elin kom hit på morgonen och hjälpte mig med en uppgift i naturkunskapen (podcast om sex- och samlevnad), så fick vi ro om varandra i några timmar också. Hade pt tid vid 14 så stack till gymmet och blev genomkörd av coach Emily. Min hatkärlek till den människan är så sjukt stor. Men wow vad hon hjälper mig med mycket, tänk vad jag hade missat utan henne. En miljon guldstjärnor till henne. 

Råkade visst ta en liten powernap när jag kom hem men nu är jag på fötter igen! Skulle hängt med tompa direkt efter min träning men som vanligt dök något annat upp, tur det kanske då jag har annat att göra. 
Precis innan passet idag, börjar gilla formerna på mina armar faktiskt. Det är inte mycket, men allt är bättre än inget
Förtjänar en miljon applåder
Wow. 

Har tydligen några F varningar som jag måste få bort men i överlag såg allting jättebra ut! Jag har hela denna morgon sen mötet (1,5 H) pluggat med min lärare Harry. Bästa pluggkompisen. Jag har skickat in ca en miljon uppgifter och mejlat en massa lärare om både det ena och det andra, SÅ nöjd! Helt sinnes! 

Nu ska jag sminka mig lite för min dejt med Perni

Har obviously lite bildbrist för tillfället så här har ni