Mycket pluggande, övande och en anka

Hej på er!

Idag har det varit en väldigt lång dag. Jobbdagen har gått relativt fort, käkade på troxhammars golfklubb med tjejerna vilket fick tiden att kännas kortare och roligare på jobbet.

Har kört en del med patte sen jag kom hem och pluggat teori. Älskar att köra bil, hatar teori. Jag kan det bara inte. Ingenting fastnar och jag tycker alla svaren ser likadana ut bara att de är omformulerade. Hatarhatarhatar.

Snart är det sovdags för min del, tänkte första bjuda på en bild. Hittade denna anka på bilen när jag klev ut till den, haha. Hur söt.

En sommardag

Hej bloggen!

Vilken fin dag vi har idag. Kläder mig i långkjol och T-shirt påväg till jobbet. Så himla skönt, snart kan man få gå runt i den outfiten hela dagarna och inte bara till och från jobbet, haha.

Idag är jag betydligt piggare än tidigare dagar. Fick verkligen sova ut inatt. Längtar till på lördag då inte en endaste klocka ska ställas. Jag ska bara få sova ut, ännu mer! Semester here I come

Mina boobs ser ju helt skeva ut på bilden...

Planering och mycket att se fram emot

Nu smids det planer! På söndag fyller jag år och det firar vi på lördag, jag tar mitt körkort alldeles strax, det blir troligtvis powermeet nästa helg om allt går vägen och helgen efter det sticker jag upp till spillan. YAY!