Lördag

Och så om min lördag. Var helt solklart väder hela dagen. Fram tills dess att jag slutade klockan två det vill säga, då blev det spöregn. Åkte i protest hem och sov i en timma sen stack jag till min Johanna efter en alldeles för lång tid ifrån varandra. Så jävla bra bara, har saknat ihjäl mig på henne. Vi åt sushi och hängde på hennes balle, allt som behövs ibland.

Drog senare på kvällen till Elin och kvällen slutade med att dricka några öl med kusin och vänner. Tack Gud för att min pojkvän är så bra och skjutsar hem mig och mina vänner!

Söndagsgöra

Åh nu är jag trött aka ni veta. Min söndag har varit helt perfekt. Brunch och fix hela dagen med min man, helt utan stress och press. Sen åkte jag till gymmet, brände av 45 min på crosstrainern med lite KUWTK sen åkte jag hem igen. Var blöt som en gris efter det så någonting gjorde jag nog rätt!

Snart ska jag få tacos. Lycka är detta.

Alla dessa paparazzis

Godmorgon bloggen!

Vilken fin dag vi har framför oss, och vilken dålig start vi nu har bakom oss! Fy fasiken vad trött jag är, sov ut alldeles för länge, stressade alldeles för mycket och det resulterade i att jag var ombytt och klar när butiken öppnade. Inte bra, thank god för min kollega som öppnat kassorna åt mig. Brukar alltid vara här minst tio minuter innan vi öppnar men icke idaaaag!

Ser fram emot denna dag när den är slut på jobbet. Sen är det en ännu kortare dag imorgon och sen ha jag helg söndag och måndag, woho!