WeekEND
Usch. 

Jag har hatat mitt liv ett flertal gånger idag. 

1, alla priser fuckade ur vilket innebär att kampanjpriser (2st för ett visst pris, exempelvis) inte fungerade. Så det blev en sökning manuellt i hela butiken för att sedan lägga in allt igen. 

2, pantmaskinen sa att den var full exakt hela tiden. Fast det var den inte. Den bara jävlades. 

3, köttdisken la av så vi behövde tömma den på exakt allt. Någon dryg timmas jobb med mycket tunga lyft, och jag som sa att jag inte skulle få träna idag. Svettades ihjäl.

4, vår pengahanteringsmaskin skrämde oss TOTALT. Den tjutade, blinkade och pep, det stod error över hela skiten och vi fick sitta i telefonkö med företaget i 30 min. 

Jag slutar vid stängning 21.15. Jag var hemma strax efter 22. Nu ska jag sova skiten ur min säng och bara glömma allt som hänt idag. Skönt att slippa jobba på två veckor efter detta strul. Nu är det faktiskt bara gymnasiearbetet på tisdag och onsdag klar, sen kan jag varva ner totalt. Längtar ihjäl mig. :) 

Snyggt! 
Mina Aussiefans


Fick denna bild av Robin nyss. Wow. Tänk att jag har en sån enorm fanskara nere i Australien, det känns så overkligt. Att ni tar er tid att skriva och visa er uppskattning till mig. Helt obetalbart. 

Älskar er // Love u 
Älskade söndag
SÖNDAG = GODIIIIS

Överlycklig är jag, hela gårdagen gick jag och tänkte "om jag äter onyttigt idag så behöver jag inte göra det imorgon" men jag vet ju att om jag gör så så bryter jag hela skiten och kommer äta godis varje dag sen igen. Och det vill jag inte.

Men idag är det gottis, börjar om ca en timma och ingen är mer otaggad än jag. Men nu är det faktiskt del 3/3. Denna helg har gått jättefort, tacka gudarna för det.
Fick umgås med denna lilla igår igen <3