Min helg

Vi kör en mjukstart. Min helg;


Fredag; jobbade tidigt, åkte hem direkt. Tvättade, gjorde matlådor, åkte med patte för att köra tjejerna till sin Kent-konsert. Gjorde mig sen iordning och spenderade kvällen hos detta födelsedagsbarn:

Johanna 26 år<3 


På lördagen åkte marri och jag upp till mamma, träffade henne, Sofia och Sofias nya kille. Fikade, firade mor och marri som fyller år i veckan. Åkte med mamma hem sen och så visade det sig att jag blivit utelåst. Våldsgästade Elin och hängde sen med Robin. När jag väl kom in i mitt hus så var det bara göra sig iordning sen dra på fest i färentuna och fira Linus som fyllde 20. Robin hade köpt ekologisk öl till oss och jag fann det ordentligt roande. Vem köper ekologisk öl? Vad är syftet? Haha jag fattar inte, lär ju bara blivit dyrare. Om man bryr sig om vad kroppen får i sig för skit så borde man ju inte dricka öl från början? Haha. Fantastiskt. 

Sofie hämtade mig vid 22, så jag sov som en bebis till klockan sex dagens efter. Då skulle vi upp, hon och jag. Sofie började jobba sju och jag vid åtta. Jag inventerade på jobbet igår, från åtta till halv fem. Det är alltså åtta och en halv timma. Dubbla pengen. Vill ha januarilön NU!