Nu då?

Om tre minuter är min arbetsdag över, då ska jag hem. Har ytterst lite på agendan men skicka lite mejl är en av dem. Vill sätta mig ner, kolla igenom allt jag behöver/vill göra, lägga upp en bra plan på allt. Sen ska jag träna så jag är klar lagom till nitton, då ska jag gosa in mig i min Elin. Är faktiskt astaggad på att få träna nu. Kan bero på att jag känner mig så jäkla obekväm med min kropp för tillfället, troligtvis i alla fall.

Okej, random. Men jag är så glad att jag ÄNTLIGEN FÅR BERÄTTA FÖR FOLK. Emelie är knocked up igen. Hon blir tvåbarnsmorsa och Mika ska få en lillebror. Så himla glad för deras skull. Längtat ihjäl mig till bebis nr två. Och nu ska jag få vara med också! Kände inte Emelie när hon var pregster med Mika. Så mycket lööööööve.

Lista

HAR DU?
Folköl i kylen: Har ris och ingefära i min del av kylen. Fantastiskt roligt.
Något husdjur: Nope, velat skaffa fisk i hundra år men tompa vägrade alltid och nu har jag ingen plats för dem. Ska skaffa så fort jag får eget. Älskar fiskar. Lagom ansvar också, hehe.
Någon favoriträtt: Älskar potatisgratäng, och lasagne. första jag kom att tänka på nu haha. 
Puder på dig: Ja ett transparent puder så mitt smink stays cool.
Några framtidsplaner: Ta körkort, flytta, tatuera mig.
Någon sjukdom: Inte med min vetskap
Gymkort: Japp
Några MVG:n: Alltid varit vass i svenska
Något beroende: Nocco, godis, mina vänner haha.
Fikat idag: Nope
Nagellack: Har förlägning
Någon vän som bor i ett annat land: Naaej

VEM?
Avskyr du: Jag anser inte att jag hatar någon, men jag har några nedskrivna på svarta listan 
Delar du mest minnen med: Oj ja. Vet inte vem jag ska välja. Får jag bara välja en så går jag på de sjukaste minnena jag har och det är nog fan med Elin. Speciellt med tanke på hur kort tid vi känt varandra. Det händer bara alltid så efterblivna saker när vi slår oss ihop..
Längtar du mest efter: Lite semester kanske. En kall öl. En egen lägenhet. En snygg man.
Stör du dig på: Vill ni att jag rabblar en handfull kunder?
Gosar du med: Anyone really. Allt med puls typ.
Lagar mat: Jag
Diskar: Jag

VILKEN ?

Tidning läser du: Skvallerblaskorna morsan kommer med ibland, löser korsord på jobbet när det ligger framme i lunchrummet, annars inte alls.
Buss åker du oftast: Buss 176 mot Mörby station
Dag fyller du år: Tredje juli
Årstid föredrar du: Sommar
Stad är du uppväxt i: Stockholm

VAD?
Gör du nu:Jag är på jobbet, lunchtid = inte en kotte.
Gör dig till en bra människa: Jag är omtänksam
Gör dig till en dålig människa: Jag är lat
Vill du arbeta med: Bra fråga!
Är roligast just nu: Att det är julafton strax, att jag fått apmycket i löneförhöjning på sistone, att jag är medbjuden på fest den 25e som ska bli asroligt
Har du på dig nu: Mina fittsnygga arbetskläder. Gult och rött. Härlig kombination det 
Äger du för skor: Men va
Har du för storlek i skor: 39/40
Läser du för bok: Ingen alls. Så tråkigt. Marri fick dock en bok i fölsis i helgen som jag kanske snor när hon är klar, elva år i fångeskap heter den har jag för mig..
Ska du göra nu: Fortsätta blogga lite, hade glömt hur kul det är.

 
Min helg

Vi kör en mjukstart. Min helg;


Fredag; jobbade tidigt, åkte hem direkt. Tvättade, gjorde matlådor, åkte med patte för att köra tjejerna till sin Kent-konsert. Gjorde mig sen iordning och spenderade kvällen hos detta födelsedagsbarn:

Johanna 26 år<3 


På lördagen åkte marri och jag upp till mamma, träffade henne, Sofia och Sofias nya kille. Fikade, firade mor och marri som fyller år i veckan. Åkte med mamma hem sen och så visade det sig att jag blivit utelåst. Våldsgästade Elin och hängde sen med Robin. När jag väl kom in i mitt hus så var det bara göra sig iordning sen dra på fest i färentuna och fira Linus som fyllde 20. Robin hade köpt ekologisk öl till oss och jag fann det ordentligt roande. Vem köper ekologisk öl? Vad är syftet? Haha jag fattar inte, lär ju bara blivit dyrare. Om man bryr sig om vad kroppen får i sig för skit så borde man ju inte dricka öl från början? Haha. Fantastiskt. 

Sofie hämtade mig vid 22, så jag sov som en bebis till klockan sex dagens efter. Då skulle vi upp, hon och jag. Sofie började jobba sju och jag vid åtta. Jag inventerade på jobbet igår, från åtta till halv fem. Det är alltså åtta och en halv timma. Dubbla pengen. Vill ha januarilön NU!