Gymmorgon i vanlig ordning
Godmorgon! 

Sov hos min Johanna inatt, det var mysigt trots att jag vaknade av att hon ständigt gick upp och kissade, att jag fick kramp i vaden och att hennes alarm på morgon var det värsta jag hört. Men det är bara det jag har att klaga på, haha. Blev bortskämd med lite middag bestående av kycklingbiffar, morötter i ugn och en avokadoröra. Min lille Jo är ju faktiskt i grunden kock, hon är så sjukt duktig på mat. Allt går så snabbt så att hjälpa till kommer inte på tal, då synkar man bara! 

Sitter hur som haver i repan på gymmet och har fått i mig någon form av frukost. Ska träna om en stund, står en blandpåse överkropp på schemat idag. Får se hur jag lägger upp det.


10h, enkelt
Jag har haft en helt sjukt bra dag idag på jobbet. Har verkligen kickat RÖV! Var själv i mejeriavdelningen i en timma idag och alltså jag blev klar med i alla fall 90% av allt som behövdes göra just där och då. Han som var ansvarig idag blev helt chockad, han berättade att han inte trodde vi skulle bli klara med allt idag ens. Känns så jävla bra. 

Har hunnit komma hem och slänga i mig en hel pizza. Så sjukt hungrig, har dock verkligen hållt mig från att småäta idag, brukar kunna äta massa godis och dricka energidryck men jag har inte gjort något av det på hela arbetsdagen, king alltså.
Nu ligger jag halvdöd i soffan och längtar ihjäl mig efter gymmet imorgon. Mitt älskade saknade fina gym. Ska inte komma därifrån levande imorgon i alla fall, det är målet. Börjar tolv och jobbar till sjutton. Matilda när du läser detta, förväntar mig att jag får se dig där imorgon. Sådeså.
Promenad och bebisdusch
Söndagen var riktigt bra. Jag fick promenera i Drottningholmsparken efter en tokbra frukost hemma. Jag har tjatat om promenad i Drottningholm i all evighet tror jag så jag är glad över att jag äntligen fick det. 

Därefter plockade Elin S upp mig för att ta oss till miccan där det vankades baby shower! Hon fick så sjukt mycket snygga och bra grejer till den lilla flickan, som väldigt gärna får ploppa ut snart pga längtar ihjäl mig, blev nästan lite avundsjuk!