En sån kväll
Drog mig ut på en pw för att rensa tankarna och få lite frisk luft i ca 30 min, handlade sedan på Konsum och ligger nu i soffan nerkurad med ett glas med chiapudding. 

Det har varje en riktigt skön dag som jag snart vinkar hejdå till! Redo för tisdag och allt vad det innebär, COME AT ME!Överträffade mig själv
Gjorde precis mat, fick nog efter städande och pluggande. Jag har tinat en frusen falukorv hela dagen så nu fick jag möjlighet att göra något med den, det blev korvstroganoff och ris tillslut, detta är bland det godaste jag gjort. Kan bero på att jag stekte allt i kokosolja, det blev hur som haver hur perfekt som helst! Riktig boost en kväll som denna! 

Jag ska snart, efter min matkoma, se till att handla lite saker som behövs i veckan och plugga lite till. Det tror jag gör sig bra! 
Fun light saft 
Babyspenat, cocktailtomater, isbergssallad och gurka 
Ris
Falukorv, matlagningsgrädde, vitlök, gullök, falukorvsmix, salt, peppar och vatten. 
Allt stekt i kokosolja! Heaven on earth! 
Och så kom målarn
Jag pt ju ingen lunch i skolan eller på gymmet idag, så nu när jag kom hem trodde jag att jag skulle hungra ihjäl. Det blev havregrynsgröt med jordgubbar och mjölk, ett kokt ägg och en kiwi. Det står jag mig på ett tag. 

Tanken var att jag skulle storstäda hemma men målarna kom nu och ska fixa i lite olika rum här hemma, och det gör det lite bökigare för mig. Jag försöker hålla mig undan så mycket som möjligt. Blir lite plugg och fixa badrummen typ, låter väl bra?