Loving this life
En dag lik som igår. Helt perfekt. Startade med lurre, tonfisksallad, sen har vi bara degat. Jag bjöd alla hotellgäster på årets ryggplask kan jag lova! Jag skulle stå på Thomas axlar när han är under vatten, och så ska han skjuts ifrån mig (ni som haft en barndom förstår min usla förklaring) och istället för att skjutas upp och sedan rakt ner så fick jag världens fart upp, hamnade på rygg och fick säkert en meter ner till vattenytan. Alltså AJ! Hahaha vi kunde inte sluta skratta efter det.
Retas på snapchat 

Myser i solen 

Thomas suger verkligen på att ta spontana och fina bilder, han anstränger sig inte alls och vet inte hur han ska göra riktigt heller. Nästa gång får jag anställa en fotograf som följer med.
Lyxdag i min mening
Åh denna dag, vi lessnade just precis på att ligga i solstolen. Vi har varit vid poolen sen klockan tio ungefär, så nu behövde vi göra annat. En siesta hade suttit på sin plats, sen gör vi oss iordning och drar till Meloneras tror jag. Så jag får i mig de goda musslorna, längtar ihjäl mig. 

Yatzy ofcourse...

Försöker bli bruna! Jag har ju så jävla svårt för att bli brun, helt sinnessjukt. Hopps jag får lite färg efter denna resa.
Partykväll
Gårdagen var hittills den absolut bästa dagen! 

Thomas och jag vaknade och begav oss ut till poolen för att spela lite yatzy (vi är helt beroende, I know, pensionsärs-varning) Men vi lessnade snabbt och knöt på oss joggingskorna och gick ut på en långpromenad ner till stranden istället, ca 4,5 km ner. Det blev lunch och sen badbyxor till Thomas. 

Vi stack sedan upp till gängets hotell för lite kortspel, Karin slet dock med mig till en nagelsalong i närheten ganska direkt. Skönt med lite tjejtid faktiskt! Kommer inte bli mycket av det nu, hehe. 

Det blev en middag ute på ett köpcenter i närheten här senare vid nio tiden. Jag vill definitivt dit igen! 10/10 helt klart. Därefter gick vi ner en våning till gaycentret och tog en drink, som rigge lurade in oss på. Inte så goda drinkar (spanjorerna är värdelösa på det) men mycket härligt folk och jag hade ju det bästa sällskapet. 

Det blev utgång efter det, Thomas och jag trillade in vid halv sex denna morgon efter att ha haft spansklektion med taxichaffisen. Jag är tydligen asgrym på spanska? Det trillade typ ner igår när jag satt där, hon blev nog märkte imponerad. Hehe.